Intentie

Bijuteriile noastre sunt lucrate manual in Romania. Fiecare piesa este creata cu intentia de a transmite putere, emotie si pasiune.

O poveste despre ce inseamna sa pretuiesti fiecare clipa

Ne place sa credem ca tot ceea ce facem in acest Univers al bijuteriilor MEJ este diferit. Bijuteriile noastre sunt lucrate manual in Romania. Fiecare piesa este creata cu intentia de a transmite putere, emotie si pasiune.

Intentia noastra este ca bijuteria MEJ sa fie mai mult decat un accesoriu iar de fiecare data cand o purtati sa va simtiti puternice si frumoase, sa va trezeasca sentimete si amintiri profunde.

Toate bijuteriile noastre au un simbolism spiritual, lucru ce sta la baza creeari acestui brand.

Cu drag Maggie!

Viziunea mea despre bijuterii transcende scopul conventional al accesorizarii. Orice bijuterie poate infrumuseta imaginea unei femei. Orice bijuterie poate evidentia stralucirea ochilor sau poate completa un outfit. Insa doar o bijuterie valoroasa atat prin creativitate cat si prin nobletea materialului din care e prelucrata, poate desavarsi frumusetea interioara si exterioara a unei femei. Doar o bijuterie unica, incarcata de spiritualitate si poveste poate exprima valorile in care se increde si poate defini personalitatea ei. Unele femei sunt asa! Nu pun deloc pret pe obicete frivole si golite de semnificatie. De aceea am creat Mej.ro, pentru toate aceste femei!

— Maggie Edimoh