Conditii de schimb si retur

In cazul unui retur, costul de transport este suportat de catre client.

Acceptam schimburile de produse in termen de 30 de zile lucratoare de la achizitia coletului daca acestea sunt intr-o stare ca noua si nu au fost purtate.

Pentru comenzile efectuate online acceptam urmatoarele optiuni:

  1. schimbul produsului cu un alt produs, de valoare egala sau mai mare
  2. schimbul produsului cu un voucher cu suma echivalenta
  3. returnarea banilor

Produsele pot fi returnate in urmatoarele conditii:

  1. se returneaza in maxim 30 de zile de la achizitie si sunt insotite de bon fiscal sau certificat de garatie cu data aferenta cumparaturii
  2. sunt acceptate doar bijuteriile care nu prezinta defecte,  sunt in starea lor originala, nu au fost deteriorate, au toate ambalajele si accesoriile originale atasate, iar acestea nu  prezinte semne de utilizare.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursata in termen de maximum 7 zile lucratoare de la finalizarea procedurii de retur.

Produsele personalizate nu pot fi returnate.

Putem schimba o bijuterie doar cu un alt produs cu aceeasi valoare sau mai mare. Timpul de re-livrare depinde de produsul ales, daca il avem in stoc sau trebuie sa il facem pe comanda. Daca doriti sa schimbati un produs cu altul dintr-o colectie viitoare, suma deja platita poate ramane in contul clientului pana cand produsul este disponibil pentru cumparare. Daca noul produs dorit este mai scump decat cel returnat, veti avea de achitat diferenta necesara.

In cazul in care clientul solicita un retur, produsul poate fi returnat doar prin aceeasi modalitate prin care a fost achizitionat:

*online – prin curierat.

In cazul unei bijuterii primite cadou, pe care clientul nu doreste sa o pastreze, va punem la dispozitie inlocuirea cu un alt produs de valoare similara. Produsul returnat trebuie insotit de certificatul de garantie, in termen de 30 de zile de la data achizitiei.

In cazul achizitionarii unui gift card/voucher, nu acceptam restituirea contravalorii financiare.

Reparatiile si reconditionarile bijuteriilor sunt servicii platite si nu fac parte din conditiile de garantie oferite de certificatul nostru de garantie si autentificitate. Termenul de garantie pentru materialul bijuteriilor noastre este de 12 de luni de la achizitionare.

* Certificatul de garantie asigura clientului posibilitatea de a schimba sau repara produsul achizitionat in termen de 12 de luni de la data achizitiei, daca acesta prezinta vicii de fabricatie. Pentru a beneficia de acest drept este necesara prezentarea certificatului de calitate.

* Sunt considerate vicii de fabricatie: pandante rupte, inele sau bratari dezlipite, diamante cazute, deformari mecanice.  Pentru defectele ce nu pot fi acoperite de garantia noastra, precum: zgarieturi, purtare excesiva sau neadecvata, lant rupt, decolorarea aurului, reparatiile vor fi efectuate pe baza unui cost aditional, in functie de complexitatea si tipul de reparatie. Clientul va fi informat de acest cost inaintea prelucrarii reparatiei. Timpul de ridicare/livrare a unei reparatii/inlocuiri este de 25 zile lucratoare din momentul procesarii. Costul de transport este suportat de catre client, daca se solicita livrare.